Gebruikt u een oude webbrowser?

Voor uw privacy en veiligheid op deze en andere websites raden we aan om een recente en veilige webbrowser te gebruiken, bijvoorbeeld Firefox.

Het lijkt erop dat u nu een oude webbrowser gebruikt. Deze website is gebouwd voor de techniek van nu en toch zo goed mogelijk toegankelijk gehouden voor oude browsers.

toon/verberg het menu

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis in Vorden

Op onze website kunt u alle informatie vinden over de praktijk, de mensen, en het laatste nieuws.

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis Zutphenseweg 23-A 7251 DG Vorden

Algemeen nummer: 0575 - 55 12 55 Heeft u geen dringende medische vraag en is het druk aan de telefoon, dan kunt u ook een bericht sturen naar de assistent via het patiëntportaal. https://huisartsvorden.uwzorgonline.nl

Recente nieuwsitems:

Griepvaccinatie 2021

Veel patienten vragen ons de laatste weken; komt er nog een griepprik dit jaar?

Vragen over uw vaccinatiebewijs?

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Lukt het niet om via de app een bewijs te downloaden of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Beperkte mogelijkheid vervroegen 2e Astra Zeneca vaccin

Er is komende tijd in het gezondheidscentrum beperkte capaciteit om de 60-64 jarigen eerder dan gepland het tweede Astra Zeneca vaccin te geven. Het advies is nog altijd om 12 weken tijd tussen de eerste en tweede spuit te laten bestaan, maar sinds het laatste advies van de Gezondheidsraad is het wel toegestaan om eerder te spuiten. Wij raden patiënten echter aan om niet te makkelijk te besluiten het tweede vaccin eerder te nemen. Het Astra Zeneca vaccin beschermt namelijk beter als het tweede vaccin later wordt gegeven. Na 12 weken is de bescherming ongeveer 80 %, na 6 weken is er maar 55% bescherming en na 4 weken mogelijk nog minder. Nu het zeer besmettelijke delta virus steeds vaker wordt gezien in Nederland is het heel erg belangrijk om een zo hoog mogelijke beschermingsgraad te hebben. De huisartsen van Vorden raden daarom aan om het 2e vaccin na 12 weken te halen, zoals ook is ingepland. Mocht u zwaarwegende redenen hebben om zich eerder te laten prikken dan kunt u contact opnemen met de assistente.

Met vriendelijke groet De Vordense huisartsen

WANNEER BEN IK AAN DE BEURT VOOR MIJN VACCINATIE?

Dit is de alt-tag Grotere kaart bekijken