toon/verberg het menu

De mensen

Esther Tanis, huisarts

Esther Tanis, huisarts

Opgegroeid in Aalsmeer. Geneeskunde studie aan de Vrije Universteit in Amsterdam, waarna de huisartsopleiding in de Schotse Hooglanden aan de oever van Loch Ness. Medisch aandachtsgebied geriatrie en longgeneeskunde. Kookt in haar vrije tijd met wisselend succes gerechten uit Italie en Azie.

Ben Albers, huisarts

Ben Albers, huisarts

Opgegroeid in Vorden en Boskoop.  Geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Huisartsen opleiding in de Schotse Hooglanden . Medisch aandachtsgebied palliatieve zorg. Hobbies fietsen, muziek, fotografie.

De rest van het team

Carol, assistente

Zillah, assistente

Ilse, assistente

Ineke, assistente

Manissa, assistente 

Saskia, diabetes verpleegkundige. Saskia begeleidt mensen met diabetes type-2.

Annelies, praktijk ondersteuner. Annelies begeleidt mensen met longziekten als astma en COPD en ondersteunt de huisarts in de preventie en behandeling van hart en vaatziekten.

Gerben ten Broeke, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en werkzaam als POH-GGZ. De praktijk ondersteuner in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunt de huisarts met diagnostiek bij patiënten met psychische klachten en daarnaast begeleiding en behandeling te  bieden aan patiënten met psychische klachten. 

Riek Klein Reesink, interieurverzorging  

Robert Schiphorst, telecom en data ondersteuning www.schiphorsttelecom.nl

Kristine van Doesum, Huisarts in Opleiding Kristine is bezig met zelf huisarts te worden: zij is al klaar basisarts maar moet nog een extra opleiding volgen voordat zij als zelfstandig huisarts kan werken . Het eerste van de in totaal 3 jaar van de opleiding is zij door de Universiteit van Nijmegen bij ons gedetacheerd. Kristine zal regelmatig opdrachten moeten inleveren, patienten zullen vooral merken dat consulten op video worden opgenomen. Graag zoveel mogelijk uw medewerking hierin, bij het filmen gaat het om de dokter en niet om de patient.

Jeannette Geerligs, praktijkmanager. 

Monique Blok, administratieve ondersteuning