toon/verberg het menu

De mensen

Esther Tanis, huisarts

Esther Tanis, huisarts

Opgegroeid in Aalsmeer. Geneeskunde studie aan de Vrije Universteit in Amsterdam, waarna de huisartsopleiding in de Schotse Hooglanden aan de oever van Loch Ness. Medisch aandachtsgebied geriatrie en longgeneeskunde. Kookt in haar vrije tijd met wisselend succes gerechten uit Italie en Azie.

Ben Albers, huisarts

Ben Albers, huisarts

Opgegroeid in Vorden en Boskoop.  Geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Huisartsen opleiding in de Schotse Hooglanden . Medisch aandachtsgebied palliatieve zorg. Hobbies fietsen, muziek, fotografie.

De rest van het team

Carol, assistente

Zillah, assistente

Ilse, assistente

Ineke, assistente

Manissa, assistente 

Saskia, diabetes verpleegkundige. Saskia begeleidt mensen met diabetes type-2.

Annelies, praktijk ondersteuner. Annelies begeleidt mensen met longziekten als astma en COPD en ondersteunt de huisarts in de preventie en behandeling van hart en vaatziekten.

Gerben ten Broeke, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en werkzaam als POH-GGZ. De praktijk ondersteuner in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunt de huisarts met diagnostiek bij patiënten met psychische klachten en daarnaast begeleiding en behandeling te  bieden aan patiënten met psychische klachten. 

Riek Klein Reesink, interieurverzorging  

Robert Schiphorst, telecom en data ondersteuning www.schiphorsttelecom.nl

Kristine van Doesum, Huisarts in Opleiding Kristine is bezig met zelf huisarts te worden: zij is al klaar basisarts maar moet nog een extra opleiding volgen voordat zij als zelfstandig huisarts kan werken . Het eerste van de in totaal 3 jaar van de opleiding is zij door de Universiteit van Nijmegen bij ons gedetacheerd. Kristine zal regelmatig opdrachten moeten inleveren, patienten zullen vooral merken dat consulten op video worden opgenomen. Graag zoveel mogelijk uw medewerking hierin, bij het filmen gaat het om de dokter en niet om de patient.

Jeannette Geerligs, praktijkmanager. 

Monique Blok, administratieve ondersteuning 

Recente nieuwsitems:

Griepvaccinatie 2021

Veel patienten vragen ons de laatste weken; komt er nog een griepprik dit jaar?

Vragen over uw vaccinatiebewijs?

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Lukt het niet om via de app een bewijs te downloaden of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Beperkte mogelijkheid vervroegen 2e Astra Zeneca vaccin

Er is komende tijd in het gezondheidscentrum beperkte capaciteit om de 60-64 jarigen eerder dan gepland het tweede Astra Zeneca vaccin te geven. Het advies is nog altijd om 12 weken tijd tussen de eerste en tweede spuit te laten bestaan, maar sinds het laatste advies van de Gezondheidsraad is het wel toegestaan om eerder te spuiten. Wij raden patiënten echter aan om niet te makkelijk te besluiten het tweede vaccin eerder te nemen. Het Astra Zeneca vaccin beschermt namelijk beter als het tweede vaccin later wordt gegeven. Na 12 weken is de bescherming ongeveer 80 %, na 6 weken is er maar 55% bescherming en na 4 weken mogelijk nog minder. Nu het zeer besmettelijke delta virus steeds vaker wordt gezien in Nederland is het heel erg belangrijk om een zo hoog mogelijke beschermingsgraad te hebben. De huisartsen van Vorden raden daarom aan om het 2e vaccin na 12 weken te halen, zoals ook is ingepland. Mocht u zwaarwegende redenen hebben om zich eerder te laten prikken dan kunt u contact opnemen met de assistente.

Met vriendelijke groet De Vordense huisartsen

WANNEER BEN IK AAN DE BEURT VOOR MIJN VACCINATIE?