toon/verberg het menu

De mensen

Esther Tanis, huisarts

Esther Tanis, huisarts

Opgegroeid in Aalsmeer. Geneeskunde studie aan de Vrije Universteit in Amsterdam, waarna de huisartsopleiding in de Schotse Hooglanden aan de oever van Loch Ness. Medisch aandachtsgebied geriatrie en longgeneeskunde. Kookt in haar vrije tijd met wisselend succes gerechten uit Italie en Azie.

Ben Albers, huisarts

Ben Albers, huisarts

Opgegroeid in Vorden en Boskoop.  Geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Huisartsen opleiding in de Schotse Hooglanden . Medisch aandachtsgebied palliatieve zorg. Hobbies fietsen, muziek, fotografie, bestuur Heavensride.

De rest van het team

Manisa, assistente

Claudia, assistente

Annet, assistente

Lente, assistente

Marieneke, assistente 

Esther, assistente

Saskia, diabetes verpleegkundige. Saskia begeleidt mensen met diabetes type-2.

Annelies, praktijk ondersteuner. Annelies begeleidt mensen met longziekten als astma en COPD en ondersteunt de huisarts in de preventie en behandeling van hart en vaatziekten.

Kees van der Weijden, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en werkzaam als POH-GGZ. De praktijk ondersteuner in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunt de huisarts bij patiënten met psychische klachten. De POH-GGZ kan bij eenvoudige psychische problematiek patienten ook behandelen en begeleiden.

Margot van der Maat, POH GGZ jeugd, opgeleid als jeugpsycholoog en orthopedagoog. Margot beoordeelt en behandelt kinderen met leerproblemen/psychische problemen. Margot is eenmaal per week op de praktijk.

Josefien, interieurverzorging  

Leonie Nijenhuis, Huisarts in Opleiding. Leonie is bezig met zelf huisarts te worden: zij is al basisarts maar moet nog een extra opleiding volgen voordat zij als zelfstandig huisarts kan werken. Leonie zit in het laatste jaar van de driejarige huisartsopleiding van de Universiteit van Nijmegen. Leonie zal regelmatig opdrachten moeten inleveren, patienten zullen vooral merken dat consulten op video worden opgenomen. Graag zoveel mogelijk uw medewerking hierin, bij het filmen gaat het om de dokter en niet om de patient.

Jeannette Geerligs, praktijkmanager. 

Monique Blok, administratieve ondersteuning 

Recente nieuwsitems:

Praktijk gesloten

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 2 t/m 13 mei, de waarneming is volgens het bekende patroon:

Patienten met achternaam beginnend met A t/m K: waarneming door dokter Meinsma, tel. 552432. Adres: Zutphenseweg 23-A, 7251 DG Vorden. (NB Dit adres is gelijk aan ons eigen praktijkadres!!)

Patienten met achternaam beginnend met L t/m Z: waarneming door dokter de Jong, tel 551678. Adres: Zutphenseweg 23-A, 7251 DG Vorden. (NB Dit adres is gelijk aan ons eigen praktijkadres!!)

Mondneusmasker gebruik bij gezondheidscentrum Vorden:

Tijdens de persconferentie van minister Kuipers afgelopen dinsdagavond zijn versoepelingen aangekondigd. Veel maatregelen gaan vandaag al in. Tegelijkertijd hebben we nog steeds te maken met hoge besmettingscijfers en zien we ook hoge uitvalcijfers in onze praktijk door ziekte en quarantaine. Het is een flinke kluif om de roosters rond te krijgen en de zorg zo goed mogelijk te kunnen blijven bieden. Vanwege het belang om de zorg overeind te houden en om kwetsbare mensen te beschermen, blijven wij de afspraak hanteren om binnen de huisartsenpraktijken preventief mondneusmaskers te dragen. Dit geldt voor zowel voor ons als zorgverleners als voor u als patiënt.

Bedankt voor uw medewerking en begrip!

Corona; terug naar af...

Vanwege het oplopende aantal besmettingen in het dorp en de regio gaat het gezondheidscentrum weer in de Covid modus.

Mondkapjes weer verplicht in het gezondheidscentrum vanaf vrijdag 5 november as!

Het Gezondheidcentrum Vorden heeft besloten vanwege toenemende besmettingen met Covid in onze regio, en in navolging het landelijk beleid en beleid van de Spoedpost Zutphen en het Gelre ziekenhuis, de mondkapjesplicht weer in te voeren.

Dit bekent dat vanaf vrijdag 5 november het dragen van een mondkapje in ons centrum weer verplicht is! Ook vragen we van u om bij binnenkomst de handen te desinfecteren en zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden.

Onze medewerkers schudden geen handen en dragen een mondkapje in de gangen en bij onderzoek/behandeling. Zij houden daar waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en van u. Ook wassen zij vaak en goed de handen.

Dank u voor uw medewerking en begrip.