toon/verberg het menu

De mensen

Esther Tanis, huisarts

Esther Tanis, huisarts

Opgegroeid in Aalsmeer. Geneeskunde studie aan de Vrije Universteit in Amsterdam, waarna de huisartsopleiding in de Schotse Hooglanden aan de oever van Loch Ness. Medisch aandachtsgebied geriatrie en longgeneeskunde. Kookt in haar vrije tijd met wisselend succes gerechten uit Italie en Azie.

Ben Albers, huisarts

Ben Albers, huisarts

Opgegroeid in Vorden en Boskoop.  Geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Huisartsen opleiding in de Schotse Hooglanden . Medisch aandachtsgebied palliatieve zorg. Hobbies fietsen, muziek, fotografie, bestuur Heavensride.

De rest van het team

Manisa, assistente

Claudia, assistente

Annet, assistente

Lente, assistente

Marieneke, assistente 

Esther, assistente

Saskia, diabetes verpleegkundige. Saskia begeleidt mensen met diabetes type-2.

Annelies, praktijk ondersteuner. Annelies begeleidt mensen met longziekten als astma en COPD en ondersteunt de huisarts in de preventie en behandeling van hart en vaatziekten.

Kees van der Weijden, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en werkzaam als POH-GGZ. De praktijk ondersteuner in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunt de huisarts bij patiënten met psychische klachten. De POH-GGZ kan bij eenvoudige psychische problematiek patienten ook behandelen en begeleiden.

Margot van der Maat, POH GGZ jeugd, opgeleid als jeugpsycholoog en orthopedagoog. Margot beoordeelt en behandelt kinderen met leerproblemen/psychische problemen. Margot is eenmaal per week op de praktijk.

Josefien, interieurverzorging  

Leonie Nijenhuis, Huisarts in Opleiding. Leonie is bezig met zelf huisarts te worden: zij is al basisarts maar moet nog een extra opleiding volgen voordat zij als zelfstandig huisarts kan werken. Leonie zit in het laatste jaar van de driejarige huisartsopleiding van de Universiteit van Nijmegen. Leonie zal regelmatig opdrachten moeten inleveren, patienten zullen vooral merken dat consulten op video worden opgenomen. Graag zoveel mogelijk uw medewerking hierin, bij het filmen gaat het om de dokter en niet om de patient.

Jeannette Geerligs, praktijkmanager. 

Monique Blok, administratieve ondersteuning