toon/verberg het menu

Nieuwe functies binnen het portaal

Wij willen de digitale bereikbaarheid van onze praktijk verbeteren !

Daarom doen wij mee aan een pilot. Vanaf maandag 20 november is het in onze praktijk mogelijk om digitaal advies te krijgen over uw klachten en om te chatten met de praktijk.

Hoe? Via het patiëntenportaal van Uw Zorg Online https://huisartsvorden.uwzorgonline.nl U vindt hier alle digitale services van onze praktijk op 1 plek. Wel zo makkelijk.

Advies over uw gezondheidsklacht Klik op ‘Check mijn gezondheidsklacht’ in het Uw Zorg Online portaal en vul de vragen in om advies te krijgen over uw gezondheidsklacht. U krijgt nauwkeurige en betrouwbare informatie over uw klacht. Op elk moment van de dag, ook ‘s avonds en in het weekend. Zo weet u of het nodig is om naar de huisarts te gaan en of daar haast bij is. Ook krijgt u een overzicht van mogelijke oorzaken van uw klacht en kunt u een afspraak inplannen als dat nodig is.

Afspraak maken Maakt u via het patiëntportaal een afspraak met de huisarts? Dan vragen we u eerst uw gezondheidsklacht te checken. Op deze manier hebben u en de huisarts de juiste informatie over uw klacht tijdens de afspraak. Maakt u een vervolgafspraak en is de klacht al bekend? Dan klikt u op ‘vervolgafspraak’ en hoeft u de symptoomchecker niet in te vullen.

Chatbericht sturen Heeft u een algemene of minder dringende medische vraag? Of wilt u vanuit uw eigen portaal een vraag stellen voor een familielid? Stel deze dan in een bericht via ‘Chat met de praktijk’. U kunt ook foto’s delen van een zichtbare klacht. De doktersassistent deelt uw bericht met de huisarts als dat nodig is. U krijgt binnen een werkdag reactie.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe opties in het portaal? • U kunt uw gezondheidsklachten checken, waar en wanneer u wilt • U krijgt betrouwbaar en persoonlijk advies • U bent samen met de huisarts goed ingelezen tijdens een afspraak

We nodigen jullie van harte uit om in te loggen op het portaal en de opties functies te gebruiken. Nog geen account op het patiëntenportaal? Ga naar het patiëntenportaal van Uw Zorg Online via https://huisartsvorden.uwzorgonline.nl of download de Uw Zorg Online app via de QR code. 
Let op: het kan even duren voordat uw account actief is omdat de praktijk toestemming moet geven voor het aanmaken van het account.

Hulp nodig? Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken op 0575 - 55 12 55.

Met vriendelijke groet, namens het team van dr. Albers & dr. Tanis