toon/verberg het menu

Laatste nieuws

Covid vaccinaties hervat!

19 Mar 2021

Vorige week heeft de overheid geadviseerd om het vaccineren met het Astra Zeneca vaccin te pauzeren. De geplande vaccinaties voor een geselecteerde groep op 20 maart kon daarom helaas geen doorgang vinden. Inmiddels hebben huisartsen van de overheid het groene licht gekregen om de vaccinaties weer op te starten. Dit betekent dat wij de voorbereidingen hiervoor weer hebben opgepakt.

Lees meer »

Covid vaccinatie Astra Zeneca gepauzeerd t/m 28 maart

15 Mar 2021

belangrijk nieuws voor mensen die van ons een uitnodiging hebben ontvangen voor de covid vaccinatie

Lees meer »

Vaccinatie tegen Covid

06 Jan 2021

We krijgen de laatste dagen veel vragen van mensen die werkzaam zijn binnen de gezondheidszorg die zich op korte termijn mogen laten vaccineren. Zij vragen aan ons of ze zich wel moeten laten vaccineren.

Allereerst: gezondheidswerkers zijn als eerste aan de beurt voor de vaccinatie. Het land zegt daarmee: jullie doen belangrijk werk en daarom mogen jullie vooraan staan in de rij voor de vaccinatie. Heel veel mensen zouden hier jaloers op zijn.

Lees meer »

Corona

07 Sep 2020

Het lijkt wel of alles weer bijna normaal is. Terwijl het aantal corona gevallen weer aan het stijgen is. Als het niet echt nodig is kan je beter niet in het gezondheidscentrum komen, want waar lopen zieke mensen rond? Juist, bij ons. We hebben een groot aantal alternatieve manieren om mensen te zien zonder dat ze fysiek bij ons over de vloer komen.

Lees meer »

Video bellen als alternatief voor een consult

17 May 2020

Door het Coronavirus is er in de samenleving en ook in de huisartsenpraktijk veel veranderd. Omdat niet duidelijk is hoelang en in welke mate de verschillende maatregelen van kracht blijven, zullen we de komende tijd het video-bellen vaker gaan inzetten om onze patiëntenzorg te leveren. Door middel van video-bellen kunt u de huisarts horen en zien via uw mobiele telefoon, tablet of computer en kunt u uw klachten bespreken. Wij gebruiken in de praktijk het programma FaceTalk.

Lees meer »

Corona en gewone ziektes

07 Apr 2020

Het is nog steeds Corona tijd. Maar dat wil niet zeggen dat andere "gewone" ziektes niet bij mensen kunnen voorkomen.

Lees meer »

Corona Crisis

15 Mar 2020

Persbericht:

De Corona epidemie verspreidt zich verder. Daarom verandert de organisatie van zorg in gezondheidscentrum Vorden.

We nemen al deze maatregelen vanwege twee belangrijke redenen:

  • Het voorkomen van onnodige Corona besmettingen via het gezondheidscentrum
  • Veilig laten doorgaan van noodzakelijke zorg van artsen en fysiotherapeuten voor inwoners van Vorden in ons gezondheidscentrum.

Lees meer »

Belangrijke adviezen over het CORONA virus

Vakantie einde 2019

27 Dec 2019

Oud en Nieuw 2019/2020

Lees meer »

Patientportaal is actief: internet afspraken, e-consult en nog meer mogelijkheden.

22 Sep 2019

NIEUW!!!!! Een patiëntenportaal voor online afspraken, e-consulten en herhaalmedicatie.

Het is vanaf nu ook mogelijk om een account aan te maken op ons patiëntenportaal. U kunt dan online afspraken inplannen, een vraag d.m.v. een e-consult stellen aan uw huisarts of assistente en gemakkelijk uw herhaalmedicatie bestellen.

Lees meer »