toon/verberg het menu

Laatste nieuws

Vakantie September

01 Sep 2023

Praktijk gesloten ivm vakantie van 02.09.2023- 24.09.2023

Lees meer »

Vakantie mei 2023

22 May 2023

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 22 mei tot 5 juni 2023. Waarneming is via de gebruikelijk verdeling bij onze waarnemers.

Lees meer »

De huisarts van de toekomst is digitaal

30 Jan 2023

De zorg is niet meer naar het oude normaal teruggekeerd na de corona epidemie. Er zijn wachtlijsten, tekorten aan bedden in de zieken/verpleeghuizen en tekorten aan mensen en aan materiaal. En dat terwijl er steeds meer ouderen bijkomen, zeker in onze dubbel vergrijzende regio. De hoop dat de situatie van voor de corona zal terugkeren is weg. Het beleid van de overheid is dat er geen extra mensen in de zorg mogen gaan werken. De Vordense huisartsen merken ook dat de werkdruk op allerlei fronten toeneemt en dat de werkdagen langer worden.

Lees meer »

Huisartsenpost Zutphen krijgt nieuw telefoon nummer

26 Jan 2023

De huisartsenpost Zutphen krijgt vanaf 01.02.2023 een nieuw telefoonnummer; Spoedpost huisartsen Zutphen: 085 079 1111

Lees meer »

Vitamine D niet langer in vergoeding

Vitamine D niet langer in vergoeding

01 Dec 2022

Vitamine D gaat uit de vergoeding. Er zijn veel vragen van patienten wat nu te doen.

Lees meer »

Mondneusmasker gebruik bij gezondheidscentrum Vorden:

20 Feb 2022

Tijdens de persconferentie van minister Kuipers afgelopen dinsdagavond zijn versoepelingen aangekondigd. Veel maatregelen gaan vandaag al in. Tegelijkertijd hebben we nog steeds te maken met hoge besmettingscijfers en zien we ook hoge uitvalcijfers in onze praktijk door ziekte en quarantaine. Het is een flinke kluif om de roosters rond te krijgen en de zorg zo goed mogelijk te kunnen blijven bieden. Vanwege het belang om de zorg overeind te houden en om kwetsbare mensen te beschermen, blijven wij de afspraak hanteren om binnen de huisartsenpraktijken preventief mondneusmaskers te dragen. Dit geldt voor zowel voor ons als zorgverleners als voor u als patiënt.

Bedankt voor uw medewerking en begrip!

Lees meer »

Corona; terug naar af...

10 Nov 2021

Vanwege het oplopende aantal besmettingen in het dorp en de regio gaat het gezondheidscentrum weer in de Covid modus.

Lees meer »

Mondkapjes weer verplicht in het gezondheidscentrum vanaf vrijdag 5 november as!

04 Nov 2021

Het Gezondheidcentrum Vorden heeft besloten vanwege toenemende besmettingen met Covid in onze regio, en in navolging het landelijk beleid en beleid van de Spoedpost Zutphen en het Gelre ziekenhuis, de mondkapjesplicht weer in te voeren.

Dit bekent dat vanaf vrijdag 5 november het dragen van een mondkapje in ons centrum weer verplicht is! Ook vragen we van u om bij binnenkomst de handen te desinfecteren en zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden.

Onze medewerkers schudden geen handen en dragen een mondkapje in de gangen en bij onderzoek/behandeling. Zij houden daar waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en van u. Ook wassen zij vaak en goed de handen.

Dank u voor uw medewerking en begrip.

Lees meer »

Griepvaccinatie 2021

12 Oct 2021

Veel patienten vragen ons de laatste weken; komt er nog een griepprik dit jaar?

Lees meer »

Vragen over uw vaccinatiebewijs?

01 Jul 2021

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Lukt het niet om via de app een bewijs te downloaden of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Lees meer »