toon/verberg het menu

Nieuw computersysteem

In de week van 01.07 t/m 05.07 gaat het hele gezondheidscentrum over op een nieuw computersysteem. Met de omschakeling naar een ander systeem kunnen we de nieuwe eisen die aan huisartsen gesteld worden betreffende veiligheid en inzichtelijkheid van dossiers voor patienten beter uitvoeren.

Het omschakelen van het oude naar het nieuwe systeem zorgt ervoor dat we in deze week minder patienten kunnen zien. Op maandag zijn we trager dan u van ons gewend bent omdat dan de voorbereidingen voor de overgang al gaande zijn. Dinsdag 02.07 zijn we dicht om het nieuwe systeem te installeren. Ik verwacht dat het ons ook enkele dagen gaat kosten voor we gewend zijn aan het nieuwe systeem.

Indien u herhaal medicatie nodig hebt zou het fijn zijn als u dat in de week van 24.06-28.06 bestelt. Het kan ook enige dagen duren voor de internet afspraken weer werken.

Wij excuseren ons voor de overlast, maar weten dat we uiteindelijk een betere service aan kunnen bieden als het nieuwe systeem goed werkt en wij er goed mee kunnen werken.