Gebruikt u een oude webbrowser?

Voor uw privacy en veiligheid op deze en andere websites raden we aan om een recente en veilige webbrowser te gebruiken, bijvoorbeeld Firefox.

Het lijkt erop dat u nu een oude webbrowser gebruikt. Deze website is gebouwd voor de techniek van nu en toch zo goed mogelijk toegankelijk gehouden voor oude browsers.

toon/verberg het menu

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis in Vorden

Op onze website kunt u alle informatie vinden over de praktijk, de mensen, en het laatste nieuws.

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis Zutphenseweg 23-A 7251 DG Vorden

Algemeen nummer: 0575 - 55 12 55 Heeft u geen dringende medische vraag en is het druk aan de telefoon, dan kunt u ook een bericht sturen naar de assistent via het patiëntportaal. https://huisartsvorden.uwzorgonline.nl

Recente nieuwsitems:

Video bellen als alternatief voor een consult

Door het Coronavirus is er in de samenleving en ook in de huisartsenpraktijk veel veranderd. Omdat niet duidelijk is hoelang en in welke mate de verschillende maatregelen van kracht blijven, zullen we de komende tijd het video-bellen vaker gaan inzetten om onze patiëntenzorg te leveren. Door middel van video-bellen kunt u de huisarts horen en zien via uw mobiele telefoon, tablet of computer en kunt u uw klachten bespreken. Wij gebruiken in de praktijk het programma FaceTalk.

Corona en gewone ziektes

Het is nog steeds Corona tijd. Maar dat wil niet zeggen dat andere "gewone" ziektes niet bij mensen kunnen voorkomen.

Corona Crisis

Persbericht:

De Corona epidemie verspreidt zich verder. Daarom verandert de organisatie van zorg in gezondheidscentrum Vorden.

We nemen al deze maatregelen vanwege twee belangrijke redenen:

  • Het voorkomen van onnodige Corona besmettingen via het gezondheidscentrum
  • Veilig laten doorgaan van noodzakelijke zorg van artsen en fysiotherapeuten voor inwoners van Vorden in ons gezondheidscentrum.

Belangrijke adviezen over het CORONA virus

Het RIVM heeft een speciale informatielijn voor vragen over coronavirus geopend. Het nummer is 0800-1351. Als u vragen heeft over het coronavirus adviseren wij u dit nummer te bellen, zodat de praktijk goed bereikbaar blijft voor alle andere vragen. Alvast bedankt ! Kijk hier voor de nieuwste adviezen: https://www.thuisarts.nl/nieuws/nieuwe-adviezen-tegen-coronavirus-in-nederland Belangrijk is dat U NIET zomaar naar de praktijk komt omdat u dan anderen zou kunnen besmetten

Dit is de alt-tag Grotere kaart bekijken