Gebruikt u een oude webbrowser?

Voor uw privacy en veiligheid op deze en andere websites raden we aan om een recente en veilige webbrowser te gebruiken, bijvoorbeeld Firefox.

Het lijkt erop dat u nu een oude webbrowser gebruikt. Deze website is gebouwd voor de techniek van nu en toch zo goed mogelijk toegankelijk gehouden voor oude browsers.

toon/verberg het menu

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis in Vorden

Op onze website kunt u alle informatie vinden over de praktijk, de mensen, en het laatste nieuws.

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis Zutphenseweg 23-A 7251 DG Vorden

Algemeen nummer: 0575 - 55 12 55 Heeft u geen dringende medische vraag en is het druk aan de telefoon, dan kunt u ook een bericht sturen naar de assistent via het patiëntportaal. https://huisartsvorden.uwzorgonline.nl

Recente nieuwsitems:

Vitamine D niet langer in vergoeding

Vitamine D gaat uit de vergoeding. Er zijn veel vragen van patienten wat nu te doen.

Mondneusmasker gebruik bij gezondheidscentrum Vorden:

Tijdens de persconferentie van minister Kuipers afgelopen dinsdagavond zijn versoepelingen aangekondigd. Veel maatregelen gaan vandaag al in. Tegelijkertijd hebben we nog steeds te maken met hoge besmettingscijfers en zien we ook hoge uitvalcijfers in onze praktijk door ziekte en quarantaine. Het is een flinke kluif om de roosters rond te krijgen en de zorg zo goed mogelijk te kunnen blijven bieden. Vanwege het belang om de zorg overeind te houden en om kwetsbare mensen te beschermen, blijven wij de afspraak hanteren om binnen de huisartsenpraktijken preventief mondneusmaskers te dragen. Dit geldt voor zowel voor ons als zorgverleners als voor u als patiënt.

Bedankt voor uw medewerking en begrip!

Corona; terug naar af...

Vanwege het oplopende aantal besmettingen in het dorp en de regio gaat het gezondheidscentrum weer in de Covid modus.

Mondkapjes weer verplicht in het gezondheidscentrum vanaf vrijdag 5 november as!

Het Gezondheidcentrum Vorden heeft besloten vanwege toenemende besmettingen met Covid in onze regio, en in navolging het landelijk beleid en beleid van de Spoedpost Zutphen en het Gelre ziekenhuis, de mondkapjesplicht weer in te voeren.

Dit bekent dat vanaf vrijdag 5 november het dragen van een mondkapje in ons centrum weer verplicht is! Ook vragen we van u om bij binnenkomst de handen te desinfecteren en zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden.

Onze medewerkers schudden geen handen en dragen een mondkapje in de gangen en bij onderzoek/behandeling. Zij houden daar waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en van u. Ook wassen zij vaak en goed de handen.

Dank u voor uw medewerking en begrip.

Dit is de alt-tag Grotere kaart bekijken