Gebruikt u een oude webbrowser?

Voor uw privacy en veiligheid op deze en andere websites raden we aan om een recente en veilige webbrowser te gebruiken, bijvoorbeeld Firefox.

Het lijkt erop dat u nu een oude webbrowser gebruikt. Deze website is gebouwd voor de techniek van nu en toch zo goed mogelijk toegankelijk gehouden voor oude browsers.

toon/verberg het menu

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis in Vorden

Op onze website kunt u alle informatie vinden over de praktijk, de mensen, en het laatste nieuws.

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis Zutphenseweg 23-A 7251 DG Vorden

Algemeen nummer: 0575 - 55 12 55 Andere telefoonnummers staan bovenaan deze pagina.

Recente nieuwsitems:

Vaccinatie tegen Covid

We krijgen de laatste dagen veel vragen van mensen die werkzaam zijn binnen de gezondheidszorg die zich op korte termijn mogen laten vaccineren. Zij vragen aan ons of ze zich wel moeten laten vaccineren.

Allereerst: gezondheidswerkers zijn als eerste aan de beurt voor de vaccinatie. Het land zegt daarmee: jullie doen belangrijk werk en daarom mogen jullie vooraan staan in de rij voor de vaccinatie. Heel veel mensen zouden hier jaloers op zijn.

Corona

Het lijkt wel of alles weer bijna normaal is. Terwijl het aantal corona gevallen weer aan het stijgen is. Als het niet echt nodig is kan je beter niet in het gezondheidscentrum komen, want waar lopen zieke mensen rond? Juist, bij ons. We hebben een groot aantal alternatieve manieren om mensen te zien zonder dat ze fysiek bij ons over de vloer komen.

Video bellen als alternatief voor een consult

Door het Coronavirus is er in de samenleving en ook in de huisartsenpraktijk veel veranderd. Omdat niet duidelijk is hoelang en in welke mate de verschillende maatregelen van kracht blijven, zullen we de komende tijd het video-bellen vaker gaan inzetten om onze patiëntenzorg te leveren. Door middel van video-bellen kunt u de huisarts horen en zien via uw mobiele telefoon, tablet of computer en kunt u uw klachten bespreken. Wij gebruiken in de praktijk het programma FaceTalk.

Corona en gewone ziektes

Het is nog steeds Corona tijd. Maar dat wil niet zeggen dat andere "gewone" ziektes niet bij mensen kunnen voorkomen.

Dit is de alt-tag Grotere kaart bekijken